Новости

Посета на Бигорскиот манастир, Вевчани и Струга

Посета на Бигорскиот манастир, Вевчани и Струга

Група од 20 ученици од нашето училиште, кои во текот на изминатата година беа првонаградени на државни и меѓународни натпревари, во организација на Локалната самоуправа, заедно со сите првонаградени ученици од останатите основни и средни училишта, како награда за постигнатите резултати, беа во посета на Бигорскиот манастир, Вевчани и Струга.

Прием на првачињата

Прием на првачињата

Денес во просториите на нашето училиште се одржа приемот на новите првачиња. По тој повод училиштето им посакува среќен почеток на новата учебна година исполнета со многу музика.