Честитки на наградените млади пијанисти и нивните ментори на интернационалниот фестивал со натпреварувачки карактер во Штип,

од класата на проф. Христина Никоска Тасеска, прва награда освои Дарија Богеска, предкатегорија А
и од класата на проф. Владимир Богески, прва награда освоие ученичката Бисера Секулоска – предкатегорија А
и втора награда освоија учениците Константин и Ања Милески – предкатегорија Б
Share This