Изминатата недела во организација на нашето училиште, се одржа пијано маратон посветен на македонската класична музика, на кој настапија голем дел на ученици од сите класи по пијано. Благодарност до сите ученици и нивните ментори на пијано маратонот за придонесот на развојот на македонското музичко творештво, како и до Фондацијата „ Томислав Зографски “.

 

Share This