На 18.03.2022 година дел од наставниот калектив и ученици од нашето училиште, остварија посета на Националната Опера и Балет во Скопје каде што ја проследија операта „Лучија од Ламермур“ која претставува една од најзначајните опери на италијанскиот композитор Гаетано Доницети.

 

Споделете